tiistai 16. marraskuuta 2010

86. päivä

Puolitoista tuntia kuumaa joogaa. Se on rankka mutta ihana laji joka paljastaa armotta jumit lapojen välissä. Ostin kymppitsetin, että tulee mentyä vähän säännöllisemmin. Paria kertaa viikossa ajattelin.
Välirentoiluissa alkoi hiipiä nälkä, lounas oli nimittäin mennyt alas klo 13:30 ja tunti alkoi klo 17, hyvin se silti meni veden voimallakin.
Patukan popsin kotimatkalla ja kotiin päästyäni mustaleimaa muutaman siivun, kalkkunaa ja maksamakkaraa. Tomaatteja ois tossa jälkkäriksi.

Huomiselle on sovittu kuulaohjausta yhdelle mun kaverille. Katellaan vähän perusliikkeitä. Siitä se lähtee!

4 kommenttia:

 1. Onko tuohon kahvakuulailuun olemassa netissä jotain perusohjeita? Ja onko tuollainen kahvakuula kallis investointi?

  En nyt sellaista ole hankkimassa, mutta kiinnostaa, jos sali-innostus laantuu jossain vaiheessa.. Ja jos ei ole kamalan kallis juttu, niin vois vaikka harkita.

  VastaaPoista
 2. Hah, mulla oli muuten sanatarkistuksen sanana perse äsken :D Oli aivan pakko kertoa, koska sopi niin hyvin jotenkin aiheeseen.. Toivottavasti tähän ei tule mitään yhtä hauskaa :D

  VastaaPoista
 3. ^WOW, hauska tuo tarkistussana-juttu :D

  Kuulia on monen hintaisia. Markettien muovikuulia en kyllä menis suosittelemaan kenellekään, kannattaa mieluummin ostaa ihan oikeita. Vältä sellaista kulmikasta kahvaa, sillä vaan kolistelee kätensä, pyöreä ja "tiukka" on teknisesti helpoin käsiteltävä. Voimatoimi myy hyviä kuulia ja samoin näköjään GoFitness (laitan senkin linkin tohon viereen).

  Youtubestahan nyt löytyy hakusanoilla kahvakuula ja kettlebell paljon videoita, mm. nuo ICKBgirsit, joihin on linkki tuossa oikealla.

  VastaaPoista

Terve ja tervetuloa kertomaan mielipiteesi!
Pidetään kommentit asiallisina, eikö.