sunnuntai 21. marraskuuta 2010

Välitilinpäätöstä taas

Varsinainen laihdutus mulla on nyt lepotilassa, mietin sitä sitten taas joskus ens vuoden puolella jos näyttää siltä että tarvis. Vaa'assa en ole käynyt kovin usein, ehkä kerran tai pari viikossa. Välillä lukema on lähellä sitä alinta jossa käväisin, ehkä parisataa grammaa enemmän, välillä puolitoista kiloa ylempänä. Ne 29" tiukkisfarkut kuitenkin menee edelleen helposti jalkaan, joten ihan sama mitä tuo vaaka näyttää. Yläkehossa näkyy kanssa aikalailla tiivistymistä, voi hyvin olla, että saan nuo hauikset esiin tuolta kevääseen mennessä. Pistän tähän nyt yhden vertailukuvan eiliseltä. Katsotaan tilannetta sitten joskus uudelleen.

Tänään menossa joogaamaan, sitä ennen pitää hakea Stadista auto, kun tuli nautittua bloggaripikkujoulujen ja tiskiblogin synttäreiden kunniaksi hiukan kuohuja.

edit: ei ollut niin kiva joogatunti kuin tiistaina, mutta menettelihän tuo tietty. Puoleen väliin jaksoin hyvin, sitten tuli totaalinen sippi -mikä tietty oli odotettavissa jos oli tankannut sushilla ja suklaalla. 
Hiukan ois saanut olla variaatiota enempi niissä asanoissa. Musta tuntui, että ne kohdistui kaikki samaan kohtaan takareittä ja liikaa tuli sotureita (mä en tykkää sotureista, ne jumittaa hartiat!).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Terve ja tervetuloa kertomaan mielipiteesi!
Pidetään kommentit asiallisina, eikö.