torstai 14. heinäkuuta 2011

Ne mun videot

Tässä ne nyt on, otetaan aikajärjestyksessä eli ensin työntö:ÄLKÄÄ päästäkö ranteita vääntymään tolleen. Siitä ei hyvää seuraa!
Muuten saatte kaikin mokomin ottaa noista toistoista oppia, vaikka kuulemma asento vois olla kapeempikin. Kait se vois, mutta ei sitä kannata alkaa kisan aikana korjaileen. Korjaillaan treeneissä!

Sitten tämä tempaus:Tästä ei ole itsellä muuta sanottavaa kuin että voisin ottaa oikeen käden mukaan vauhdittamaan tota vetoa. Nythän se näyttää ihan vamskulta.
Jos ette jaksa katsoa koko kymmenminuuttista, katsokaa viimeinen minuutti. Siinä tuli aika paljon taisteltua. Ja voitettua itsensä!

7 kommenttia:

 1. häh, mun mielestä mä kommentoin eilen mut mihinköhän mä sit kommentoin... Noooh, eniveis, tosi tiukkaa settiä, aivan mieletön suoritus! Onnea! Meinas täällä kotikatsomossakin tulla tippa linssiin tempauksen lopussa kun oli niin tiukkaa settiä, että kuulu tuntui aivan pelkällä tahdonvoimalla liikkuvan. Upeeta!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Milla!!

  Se sun kommentti löytyi tuolta kuulasaunasta :D
  Kirjoitit siellä, että haluaisit kysyä neuvoja sähköpostilla. Laita tulemaan vaan, autan toki parhaani mukaan!

  Ja juu, aika paljon noissa suorituksissa oli kyllä puhtaasta tahdonvoimasta kyse, voimaakin ois ollut vielä vaikka kuinka, mutta kämmenpohjan reikä esti aika tehokkaasti kuulan heilauttamisen ala-asennossa.

  Ja yhtä maalivahtikaveriani mukaillen (mustelmat paranee kyllä, mutta torjunta on ikuinen): rakot paranee kyllä, mitali on ikuinen :D

  Harmi, että joudun lopettamaan tämän leijumisen ja palaamaan taas sorvin ääreen... muuten ei ässämmissä tule mitaliputkelle jatkoa ;P

  VastaaPoista
 3. Hitsiläinen kun siellä ässämmissä tuleekin olemaan kovaa kisaa. :)

  Mutta joo, taisin suoraan youtubeen jotain aiemmin laittaakin, mutta hurjat oli suoritukset. Ihan mahtavaa!

  VastaaPoista
 4. Kiitti Outi! Niin taitaa tulla...
  -eveliina-

  VastaaPoista
 5. Hyvän näköistä tekniikkaa!

  VastaaPoista

Terve ja tervetuloa kertomaan mielipiteesi!
Pidetään kommentit asiallisina, eikö.