torstai 28. heinäkuuta 2011

Blogin teemaan täydellisesti sopiva postaus

Kuvien väliin mahtuu neljä kuukautta vakavamielistä kuulatreeniä joka vie muutaman tunnin viikossa aikaa. Aerobista en ole tehnyt, muutamaa koiran kanssa köpsyteltyä lenkkiä ei oikein sellaiseksi voida laskea. Paitsi yhden kerran olen käynyt juoksemassa puolisen tuntia. Askelkyykkyjä en ole tehnyt yhtään ja kyykkyjäkin sen 45 kun treeneissä joku pakotti...

Ruokailutottumuksiani en ole muuttanut enkä kaloreita laskenut. Vaakalukema on muuttunut kilon, housujen koko pari tuumaa.


Kuvista voidaan konkreettisesti havaita, että voimailu tiivistää takamusta joka on mun ongelmakohta. Kohta mulla ei taida enää ongelmia ollakaan.

Se saisi mun puolestani myös levittää selkää, hauiksia ja hartioita, mutta sitä täytyy näköjään tässä vielä odotella. Mutta mikäs kiire tässä valmiissa maailmassa.

PS. Yksi tapa päästä itse jyvälle tästä hommasta on tulla puistotreeneihin...

8 kommenttia:

 1. Eihän tässä maailmassa tosiaan kiire ole, mutta aivan mahtavasti on tullut heljässä kuukaudessa tulosta!

  VastaaPoista
 2. Siis herramunjee, neljä kuukautta ja ihan selkeä muutos. Vau!

  VastaaPoista
 3. Vautsi!! Mulle kans! :) Tosin oon edelleen suklaakoukussa enkä ehkä pääse siitä koskaan irti :D Noh, positiivista on se, että oon sentään alottanu reenaamisen uuestaan :)

  VastaaPoista
 4. Mari kokeile nipistää hiilarit pariksi viikoksi aika alas ja kato mitä tapahtuu!
  (Aika alas = mitä tahansa alle 100 g).

  Tilalle maltilla proteiinia ja pelotta rasvoja, esim. mulla menee päivittäin suunnilleen 50-80 g voita (osa ruuassa, suurin osa aamupuurossa), kourallinen pähkinöitä, puolikas avocado ja salaattiin lorautan lusikallisen verran oliiviöljyä ellei sitten syödä jotain voissa paistettua. Ai niin ja juustoa syön myös, yleensä ihan normaalirasvaisia, mutta lounaalla nautin lisäprodena 10 tai 15% Polaria sentin paksuisen siivun.

  Kyllä mäkin syön suklaata harva se päivä, välillä jopa lounaaksi...

  Ja mä aina kateellsiena lueskelen niitä sun ratsastusjuttuja, siinä vasta loistava keskivartalotreeni (superihanista heposista puhumattakaan.... <3)!

  VastaaPoista
 5. Bodaus on hidasta ja aikaavievää. Kun vertaan omia kokemuksiani niin kyllä tässä hommassa suorituskyky kasvaa ihan toisella tavalla :D
  Pahoin pelkään, että tässä käy kuten karppauksen kanssa, ettei tältä tieltä ole enää paluuta...
  (kas, tämä Bloggeri ei taas toimi, mutta minä itse se olen täällä kommentoimassa...)

  VastaaPoista
 6. Hmph, vois kai sitä yrittää :) Oon ihastunu tuoreet mustikat tai vadelmat + luomujogurtti -yhistelmään, että kai sitä vois taas yrittää saaha sitä maitorahkaakin alas :) Juuston syöminen ei ole ongelma eikä kyllä rasvan käyttäminenkään :D

  Ratsastaminen on kyllä ihanaa, vielä kun oppis käyttämään sitä keskivartaloa siellä selässä eikä vaan matkustelis ympäri maailmaa ;) Viimeks oli pakko, kun lainasin hanskan Tyyneä ja se reagoi kaikkeen toisin kuin jotkut tuntihepat, jotka vaan unisena kiertää kenttää.

  VastaaPoista
 7. ^jugurtti on erittäin hyvä alku, rahkaa en oo vuosiin ite syönyt ilman kuohukermaa :D Laita marjoja sinnekin!
  Sitten vielä riittämiin rehuja ja vaikka luomuja keittomunia +jotain lihaa tms. ja hyvä tulee!

  VastaaPoista

Terve ja tervetuloa kertomaan mielipiteesi!
Pidetään kommentit asiallisina, eikö.