tiistai 11. tammikuuta 2011

Joogaa taas

Huomenna ois kuulailun aika, kun tänään menin sinne syvävenyttelyjoogaan. Paitsi ettei siellä syvävenytelty. Hankalia asentoja oli ja tykkäsin paljon enempi siitä viime viikkoisesta ohjaajasta ja ohjelmasta. Mutta kyllä tästäkin varmaan hyötyjä oli.

Ostin eilen muovisen kuulan tuliaisiksi serkkulikan lapsille ja tänään tilasin neljä niitä oikeita rautapalloja Tuomolta. Käyn noutamassa ne torstaina. Pitääpähän autossakin renkaat paremmin kun saa painoa sinne peräkonttiin :D
Älkää muuten missään nimessä menkö reenaamaan sen Gymstick-kuulien mukana tulevan läpyskän kanssa! Se on vaarallista!! (DVD:n katsominen mulla jäi kesken, mutta alun suoritusnäytteiden jälkeen en menis suosittelemaan sitäkään.)

Viime viikonlopun hääjuhlien jälkeinen turvotus alkaa laskea. (Eilen kävin sovittamassa farkkuja ostoaikeissa ja sen jälkeen olin sitä mieltä, etten sovita enää ikinä yhtään mitään...)

4 kommenttia:

 1. Hei, mulla olis toivomus. Jos jaksaisit, niin voisitko tehdä jotain laajempaa postausta tuosta kahvakuulailusta? Että miten sellasta vois aloitella ja miten itse oot aloittanut tai harrastuksen pariin päätynyt. Ellet siis oo tällästa postausta jo tehnyt. :)

  VastaaPoista
 2. Enpäs muuten ole tainnut tehdä, tämä on ollut enempi tämmösiä päiväkirjamerkintöjä. Mutta teen tietysti kun kerran pyydetään!!

  VastaaPoista
 3. Moi.Mikäs siinä gymstick dvd:ssä on vikana? Oon treenannu sen ohjeiden mukaan jonkun kerran...

  VastaaPoista
 4. Mä en kyennyt katsomaan sitä kovin pitkään kun alkoi oitis ahistaa se miniatyyripallurainen, jota ei sen kokoinen daami edes voi oikealla tekniikalla heiluttaa. "Kuulan heiluttaminen" ja "kuulan vieminen hartia- ja käsilihaksilla etuviistoon ylös" ovat kaksi eri asiaa. Videolla esitellään jälkimmäistä.
  En keksinyt miten sitä vois kelailla eteenpäin, oisin halunnut nähdä kuinka rinnalleveto on toteutettu. Monisteessa ainakin ihan päin [mun]hanuria: {Paasaus} kyynärpään paikka loppuasennossa on kehon etupuolella, koska jos sellaisessa roikotusasennossa käteen lastataan enempi kun se perinteinen 4 kilon kuula niin ranne ja kyynärpää ei tule kestämään.(Niskantakaapunnerrus on sitten ihan eri liike). Ei ole mitään järkeä opetella "tekniikkaa" niin päin [mun]hanuria!
  {/Paasaus}.

  VastaaPoista

Terve ja tervetuloa kertomaan mielipiteesi!
Pidetään kommentit asiallisina, eikö.