lauantai 1. tammikuuta 2011

Uusi vuosi, uudet kujeet

Treenaamisen osalta ei ainakaan vielä, nimittäin tämän taudin kanssa ei uskalla alkaa pelleilemään. Vaa'ankaan kanssa ei mitään uutta: hyvin näyttää massa vakiintuneen suunnilleen sopiviin lukemiin (ja ne mittarifarkut menee edelleen heittämällä jalkaan).

Mikä sitten ois uutta... en mä tiedä. Vähän tässä kyllä suunnittelen, että kunhan tuo Elixia-vuosisopimus umpeutuu maaliskuun lopussa niin vakavasti harkitsen siitä luopumista ja pistän treeniohjelmaa uusiksi. Joogan määrää ois kyllä tarkoitus lisätä jo nyt ja ruveta heiluttamaan noita kuulia vähän tavoitteellisemmin. Kun nyt vaan ensin pääsis ylipäätään heiluttamaan...

Toukokuulle on varattu ohjaajakurssin kakkososa, kun eivät säällisen matkan päässä niitä aikaisemminkaan järjestä. Omat kuulat meinaan laittaa tilaukseen tässä ihan lähiaikoina. Mua nimittäin ärsyttää suunnattomasti se, etten edes voi harkita salilla olevia 24-kiloisia: niissä on niin paksu kahva, ettei mulla ylety sormet millään edes ympäri. Kyllä siitä kumminkin jonkinlainen ote pitäis saada.
16-kiloista kilpakuulaa olen siis toki ajatellut näin alkuun, sekä paria 12-kiloista + yksi harmaa kymppimötikkä. Niillä pärjäis aika pitkään.

Vaikka tässä voi tietty käydä niinkin, että pitää ottaa kaseista vauhtia tän tauon jälkeen...

Ruokapuoleen en usko tulevan tällä erää muutoksia: mä siis syön justiin mitä huvittaa. Toki mulle on aikalailla vakiintunut tuo sama setti työpaikkaevästä: jugurttia lisukkeilla aamupäivästä ja kalaa ja kananmunaa iltapäivästä -jos vaan oon muistanut keittää. Aamuisin syön jatkossakin puuroa, koska se nyt vaan on niin hyvää. Sen sijaan varmaan pistän tota punaviiniä vähän ehkä tauolle tässä.  

Katsotaan miten tämä talvi tässä etenee...

2 kommenttia:

 1. Kahvakuulaohjaaja, aika hienoa :) Mä en kyllä ole sen möllykän syvintä olemusta vielä löytäny. Ei sillä että oisin yrittänytkään.

  Kävin just tänään kyselemässä Motivuksen juttuja, laitoin sinne sähköpostia viikko sitten eivätkä oo vastanneet.. Niin piti käydä paikan päällä. Se vaan selosti samoja juttuja jotka saa selville netistä, ärh! Että ei ehkä ihan hirveen hyvin ala, mutta kyllä mä aattelin sinne kortin ostaa :D Se on kuitenki ainoa tämmösistä 'hienommista' kuntokeskuksista, josta saa myös 10 kerran kortteja. Ku emmä ehdi käydä ku 1-2 kertaa viikossa. Katellaan jos jo huomenna pääsis alotteleen..

  Mun alko tekee mieli kaurapuuroa ja punkkua :P

  VastaaPoista
 2. Kuula vie kyllä ihan mennessään, se on semmonen laiskan treenaajan kompakti mutta huipputehokas hightech-laite!

  Mä kävin kanssa yhteen aikaan Motivuksessa kun olin Stadissa töissä ja ne salit oli aina sopivasti matkan varrella. Siellä oli ihania mind&body -tunteja, Salla Salmi oli erityisen loistava ope! En tiedä vieläkö pitää tunteja.

  Mun ei viime viikonlopun jäljiltä tee ehkä mieli hetkeen aikaan edes sitä punkkua... :D

  VastaaPoista

Terve ja tervetuloa kertomaan mielipiteesi!
Pidetään kommentit asiallisina, eikö.