tiistai 1. helmikuuta 2011

Myös joogatunneissa on eroja kuten viineissä

Mä olen nyt käynyt vissiin kuudella "lempeällä" joogatunnilla, aina samaan aikaan tiistaisin. Erilaisia opettajia on ollut viisi ja tästä viimeisestä en tykännyt sitten yhtään. Note to self: vältä jatkossa "Heidin" tunteja.

Kyseessä oli nimittäin juuri sellainen tapaus, joka höpisee ja höpisee (sen kammottavan musan päälle vielä) joka häiritsee keskittymistä ihan suunnattomasti, koska siitä ei meinaa saada mitään selvää, mutta itse odottaa koko ajan, että sieltä tulis vielä jotain neuvoja. Tämä höpinällä venytetty asana tehdään vain toiselle puolelle ja siinä ehtii hengittää kahdeksasta viiteentoista kertaa. Toiselle puolelle toistettuna hengitetään noin kolme kertaa ja viimeisen uloshengityksen kanssa tulee jo kiire.

Alusta saakka oli ihan turha kuvitella pääsevänsä mihinkään flow-tilaan kun edes aurinkotervehdyksissä ei pääse kärryille. Montako hemmetin variaatiota niistäkin muka tarvitaan???

Mä olin ajatellut, että tää menee tälleen näppärästi, että käyn kahdesti viikossa joogassa ja se toinen päivä vois hyvin olla aina tämä tiistai. Nyt pitää ruveta lukemaan niitä lukkareita etukäteen ja suunnitteleen viikko-ohjelmaa sen mukaan, ettei tule enää mentyä tällaisille katastrofitunneille joista ei tule kun vihaiseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Terve ja tervetuloa kertomaan mielipiteesi!
Pidetään kommentit asiallisina, eikö.