maanantai 28. maaliskuuta 2011

Yes Coach

Mulla on nyt sit valmentaja tähän kuulahommaan. Ei liene kenellekään yllätys, että hän on tässäkin blogissa ennenkin nähty kaunis ja osaava blondi, jolla on maaginen kyky motivoida harjoitteluun -eniten ehkä esimerkin voimalla.
Virallinen tavoite on siis asetettu syksyn LC SM -kisaan (jonka päivää ei ole vielä ilmoitettu, mutta oletan, että syksy tarkoittaa suunnilleen syyskuuta). Kukka tekee mulle harjoitusohjelmat joilla on tarkoitus pitää kehitys nousujohteisena ja saavuttaa syksyllä tietyt toistomäärät.

Harjoituskertoja viikkoon ei tule lisää kun ei kerran päiviäkään, mutta luultavasti yksittäisten treenikertojen pituus kasvaa ja intensiteetti nyt ainakin. Viisainta on meinaan sitten puristaa koko rahan edestä, niin sanotusti ja jättää nössöilyt sikseen. Mottona on kuitenkin edelleen quality over quantity, eli mieluummin vähemmän, mutta teknisesti parempaa. Tässä iässä ei ole varaa eikä oikeestaan haluakaan lähteä enää pelleilemään terveyden kustannuksella.

Joogalla on mun hyvinvoinnissa tosi tärkeä rooli, joten se tulee pysymään tässä ohessa edelleen. Mieluiten kävisin Yin-tunnilla ainakin sen kerta viikkoon, mutta ripottelevat niitä tuonne lukkariin vähän miten sattuu. Hot Yin on siis oikeestaan syvävenyttelyä lämpimässä huoneessa. Asennot on ihan tavallisia venytysasentoja, sellaisia, joissa voi olla monta minuuttia, niitä vaan kutsutaan asanoiksi. Saa nähdä tulenko soveltamaan niitä jatkossa vaikka omassa saunassa. Pitäis testata mahtuuko siellä lauteilla vääntelehtimään. Luulis mahtuvan kun on tällainen pätkä.

Syömisiä aion myös ruveta vähän kattomaan, tai siis optimoimaan. Näin aluksi palautan ainakin prodejuoman kuvioihin, vaikka se pahaa onkin. Ei siinäkään ole mitään järkeä, että pussit seisoo tuolla kaapin perällä. Tänään tuli iHerbistä tilatut Spirulinatkin. Kyseessä on siis (tässä tapauksessa) jauhe-muodossa oleva levä, joka annostellaan ruokalusikalla. Yhdessä lusikallisessa on nelisen grammaa prodea, hillitön määrä betakaroteenia ja jonkin verran B-ryhmän vitamiineja. Magnesiumin ja Deen popsimista jatkan yhä myös.

Sellaista tähän väliin, töiden jälkeen treenaan ekan ohjelmani mukaan ja sen jälkeen Yin-joogaa.

4 kommenttia:

 1. Hienoa!
  Missä käyt hot joogassa?
  Itse käyn satunnaisesti Kaisaniemessä.

  Terveisin Mirja tammi-helmikuun kurssilta

  VastaaPoista
 2. Moikka Mirja!
  Espoossa käyn joogassa, Mankkaalla.

  VastaaPoista
 3. Jeee! On meillä mahtava coach. :)

  VastaaPoista

Terve ja tervetuloa kertomaan mielipiteesi!
Pidetään kommentit asiallisina, eikö.