perjantai 12. elokuuta 2011

Glukosamiini

Mutsilla on ollut nivelongelmia jo monta vuotta ja lääkäri on joskus määrännyt hänelle niihin Glukosamiinia, sitä on tähän saakka hankittu tietty apteekista, koska Suomessa se on reseptilääke. Se on siis "elimistössä luonnostaankin esiintyvä sokerimolekyyli, jota solut käyttävät solun ulkoisen tukirangan, esimerkiksi rustokudoksen rakennusaineena." (Lähde)

Mä rupesin tuossa kerran katsomaan hänelle jotain vastaavaa iHerbistä ja pistin tilaten kun sieltä oli tulossa mulle myös magnesiumia ja deetä. Kun en sitten saanut saman tien toimitettua tota kuvan purkkia Turkuun tulin testaneeksi sitä itse ja voin kertoa, että aine toimii kun junan vessa! Mulla on nimittäin välillä olleet erityisesti kyynärnivelet ja lihasten kiinnityskohdat aikas kipeenä, johtuen tietysti nostamisesta. Se pysäytys on aika väkivaltainen liike ja sitä kun toistaa tarpeeksi monta kertaa niin tottahan ne ärtyy.
Otin noita kapseleita aamuisin yhden ja kolmessa päivässä kaikki jomotukset katosivat.
Annosteluohjeessa muuten sanotaan aamuin illoin, mutta ainakaan mulla ei ole mitään tarvetta tuplata tota annosta.

Jos olette tilaamassa ekaa kertaa, niin koodilla VUL805 saa 5$ alennusta laskusta. 
Suomeen ei kannata tilata yhdessä paketissa tavaraa yli 45 eurolla (tsekkaa taalan kurssi: forex.fi) koska ne ohjataan kulkemaan suoraan Tullin kautta. Toisaalta iHerbin postikulut on muutamia taaloja, joten jos isompaa erää tarvitsee, niin sitten vaan pilkkomaan se eri lähetyksiin!

2 kommenttia:

Terve ja tervetuloa kertomaan mielipiteesi!
Pidetään kommentit asiallisina, eikö.