maanantai 8. elokuuta 2011

Nousee, nousee

Pistin osan päivän treenistä tonne tuubiin.


4 kommenttia:

 1. Moi! Helpottaako kuulan alastulossa nuo nostokengät niin paljon, ettei tarvitse yhtään nostaa kantapäitä samalla kun ottaa kuulan takaisin rinnalle? Vai onko tekniikkasi aina tuollainen? Minä teen aina alakropalla pienen "vastapallon" nostamalla kantapäitä sentin pari kun kuula tulee alas. En tiedä pitäisikö päästä tavasta eroon.. Ja nostokengät on kyllä ostoslistalla.
  t. Tuire

  VastaaPoista
 2. Helpottaa se kantojen nostaminen, vielä kun sen saisin automaattiseksi...
  Mä olin tehnyt tohon alle 12-kiloisella ja sen voin ottaa alas ilman mitään, siispä se laiskottelu jäi päälle tämän 16-kiloisen kanssa myös. Lopussa se taas toimiikin paremmin. Se on mukavampi tapa kyllä kun tuo polvista joustaminen.

  Kenkä auttaa mulla eniten räkin asentoon, parantaa sitä. Ja siinä samalla tietysti työntöä. Mulla on lyhyt akillesjänne ja jäykkä nilkka. Kaikilla se ei tuo yhtä dramaattista muutosta, mutta itse en tee enää mitään yli 12-kiloisella ilman noita kenkiä.

  VastaaPoista
 3. Kuinka iso tuo sun parveke oikein on? Vaikuttaa ihan tanssisalilta ;o)
  Kuinka uusi (kerros)talo on kyseessä?
  Parvekkeella olis varmaan kiva treenata, mutta omalla ei paljon kääntyillä...

  VastaaPoista
 4. Lienee noin 2,5x3,5 m eli onhan tuo varsin tilava. Talo on rakennettu 2004.
  Talvella mä treenailin eteisessä, eli ei siihen ihan kauheesti tilaa tarvita kyllä. Nyt on ajatus hankkia tohon parvekkeelle lämppäri ja säilyttää kuulat saunassa, eli voi käydä siinä sitten vaan nostamassa. Jos sitten pärjäis ilman hanskoja.

  VastaaPoista

Terve ja tervetuloa kertomaan mielipiteesi!
Pidetään kommentit asiallisina, eikö.