lauantai 27. elokuuta 2011

Kohta se taas alkaa

Tarkemmin sanottuna tasan klo 14. Jos et jostain syystä päässyt paikalle kannustamaan mua mestaruuteen, niin voit seurata hommaa osoitteessa
http://www.ustream.tv/channel/lc-sm-2011 ja hurrata kotona.
Esimerkiksi näin:
"Hyvä! Hengitä!" tai "Hyvin menee! Rauhassa vaan!"
Ja sitten kun on noin puolitoista minsaa jäljellä, niin
"Nyt urku auki, nyt ei tarvi enää säästellä!"

Kyl te tiedätte! 
Long cycle on liike, joka tehdään kahdella kuulalla. Liikkeeseen kuuluu rinnalle veto ja työntö. Kuulat nostetaan maasta rinnalle ja tämän jälkeen tehdään normaali työntö. Jokaisen työnnön välissä kuulat heilautetaan alas jalkojen väliin ja keskeytymättömällä liikkeellä vedetään rinnalle työnnön alkuasentoon. Tämän jälkeen tehdään uusi työntö. Suoritus lasketaan kun kuulat ovat rinnallevedon jälkeen valmiissa asennossa suorilla käsillä pään päällä.
Työntö lähtee alkuasennosta missä kuulat ovat rinnalla ja kädet ovat vartaloa / kylkiä vasten koukussa ja jalat ovat suoristuneina. Nostettaessa kuulia suorille käsille vartalon ja jalkojen tulee suoristua. Noston jälkeen jalkojen ja kahvakuulien tulee olla samalla linjalla vartalon kanssa kädet suorina. Liikkeen tulee olla yhtäjaksoinen ja käsien tulee suoristua ennen jalkoja. Liike ei saa olla punnerrus. Kilpailijan nostettuan kuulat ylös ja saatuaan asentonsa valmiiksi tuomari laskee suorituksen. Naiset suorittavat lajin yhdellä kuulalla. Maksimisuoritusaika on 10 min jonka aikana saa kerran vaihtaa kuulan toiseen käteen.
 Lähde Painonnostoliitto/ Kahvakuulaurheilu

4 kommenttia:

 1. Onnea, Eveliina! Lunttasin kahvakuula-forumilta tulokset. :-) Tiukka on ollut kisa, olisipa ollut kiva olla katsomassa. Lämpimät onnittelut, hieno suoritus! Odotan innolla kisaraporttia....
  t. Anonyymi kuulaajatar :-)

  VastaaPoista
 2. Onnea vielä täälläkin! Oot ihan kingi!

  VastaaPoista
 3. Täällä on kans käyty lunttaamassa tulokset. Mieletön suositus, rutkasti onnea! -Mimosa :)

  VastaaPoista
 4. Iso kiitos kaikille onnitteluista, olo on huikea! Jos ikinä saatte tilaisuuden testata miltä tää tuntuu niin go for it! On sen arvoista!

  VastaaPoista

Terve ja tervetuloa kertomaan mielipiteesi!
Pidetään kommentit asiallisina, eikö.