keskiviikko 4. toukokuuta 2011

Troppia

Taistelen uhkaavaa pöpöä vastaan kaikin mieleen juolahtavin konstein. Paitsi kossulla.
Söin kotiin tultuani niitä inkiväärimuffinsseja ja vapun valkosipulijuuressalaatin (variaatio tästä) jämät sekä kasisatasen buranan.

Päivän smoothie ei ole vihreetä vaan harmaata. Itse asiassa se näyttää mudalta. Siinä on kasapäin mustaherukoita ja höyrytettyä parsakaalia sekä muut tutuksi tulleet höysteet. Maca-pussin jämä on nyt käytetty. Pitää käydä hakemassa lisää ja varmaan jotain muutakin. Mullahan on Ruohonjuuren lahjakortti, taidan poiketa siellä perjantaina. Oon siis siihen saakka ilman.

Mitäs sitten? Sauna ja tervasnapsi vai? Lätkää ja valvomista nyt ei ainakaan!

2 kommenttia:

 1. Voi troppia sentään, kun uudessa työpaikassa kaatuu porukkaa vatsatautiin hurjalla tahdilla. Hui! En halua missään nimessä mitään tautia juuri nyt, kun Peurunkapatikka on jo ensi viikolla ja Haapajärvi seuraavalla viikolla. Ehdottomasti ei ehdi sairastua.

  Kuulostaa kyllä siltä, että sulla on hyvät lääkkeet jo käytössä, jos muffinssien muodossakin löytyy. :)

  VastaaPoista
 2. Joo, muffinsseissa oli sikanautaa, inkivääriä ja kananmunaa...
  Ja luomu-sipulikeittopussi!

  Nyt mä juon lisää tota kamalaa teetä, jossa on inkivääriä, valkosipulia, anista, fenkolia ja kardemummaa. Kukaan ei ainakaan tuu lähelle...
  Aamulla valheellinen "en-oo-kipee"-olo. Ääni kuitenkin painuksissa joten enköhän mä nyt sit vaan jätä sen kuntotestin (eli treenit) väliin. SUnnuntaina tarvis kuitenkin olla jonkinmoisessa kunnossa.

  Että se siitä neljästä viikkotreenistä, hyvä jos tulee 2. Tää on niin tätä!

  VastaaPoista

Terve ja tervetuloa kertomaan mielipiteesi!
Pidetään kommentit asiallisina, eikö.