perjantai 8. huhtikuuta 2011

Kovaa, ei kivaa

Rankalta se näytti paperilla ja sitähän se sitten olikin:
2 min OAJ @16 kg /12 rpm
4 m Tempaus 12/15 (vaihdot 2)
6 m OALC 12/8
6 m OAJ 12/12 (vaihdot 3)
Heilautus 4x10 @16

Mulla oli edellisestä treenistä selässä vähän semmosta juilimista, muistutti hyvin sekä tekniikan että perusteellisen lämmittelyn tärkeydestä. Siispä siirsin eilisen treenin tälle päivälle ja noudatin omia ohjeitani. Toki ohjelmassa luki vain yksi kädenvaihto, mutta kun alkoivat pirulaiset hikoilla eikä sitä voi nyt laittaa ainakaan auringon syyksi. Enkä mä ois jaksanut putkeen (taaskaan) työntää kolmea minuuttia. Joko olen vaan aika huono tai sitten se aika kuusta aiheuttaa voimattomuutta. Nyt oli kyllä alusta saakka harvinaisen takkuista meno...

Mä olen nyt tehnyt 5 valmiina annettua treeniä enkä ole suoriutunut kunnialla kuin yhdestä, toki olen kyllä sitten vaihtanut tempauskuulan tällä viikolla isompaan, kyllä silläkin lienee vaikutusta. Ainakin se pistää puuskuttamaan jo lyhyemmässäkin ajassa, mutta onhan siinä taas se 50% enempi painoakin.

Saa nähdä mitä sähköposti seuraavaksi tuo...

Illalla ajattelin mennä Yinaamaan vielä. Siellä kun ei tarvi kannatella käsiä ylhäällä...

2 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää, ainakin paperilla! Lohdutukseksi voin sanoa että meitä on täällä muitakin jakamassa tuota samaa tuskaa :) Se on tuo meidän valmentaja sellainen että se tietää koska alkaa olemaan liian helppoa ja muistaa kyllä treeneissä sen.

  Selän ja erityisesti epäkkään jumiin mulla on auttanut Casallin sellainen 8 muotoinen piikkipallo. Sen kun laittaa selän alle ja rullailee ees-taas niin selkä kiittää.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Kristiina lohdutuksen sanoista!
  Mä itse asiassa luulen, että se on jopa parempi, ettei oikein meinaa suoriutua mistään...

  Tuo selkäkipu oli sitä perinteistä alaselässä tuntuvaa, ei se vakavaa ole, mutta nyppii. Ja hyvä muistutushan se on... jaloilla, ei selällä!

  Yläselkää (ja samalla niskaa ja kallonpohjaa) mä hoidankin piikkimatolla pari-kolme kertaa viikossa, käyn siihen illalla nukkumaan ja vedän yöllä pois kun rupeen kylkee kääntämään.
  Toimii!

  VastaaPoista

Terve ja tervetuloa kertomaan mielipiteesi!
Pidetään kommentit asiallisina, eikö.