tiistai 5. huhtikuuta 2011

Treenisali muutti


Oispa hieno sanoo, että tuijottelen tota maisemaa kuulaa heilutellessa, mutta todellisuudessa tuijotan vastakkaista betoniseinää -sen ajan joka ei mene kelloa tuijotellessa. Varmuuden vuoksi...

Uutta päivän treenissä oli
12-kiloisen tempaaminen, jonka aloitin varovasti 2+2 min 16 rpm.
Sitten 6 min OAJ 12/12 ja 6 min OALC 12/10 + heilautuksia 16:lla 15+15 ja 20+20.

Muuten lähes täydellinen veto, mutta viimeinen minuutti jerkkejä -ja vielä molemmilla käsillä- oli ehkä hiukan kyseenalainen: oikealla jäi kahta vajaaksi, vasemmalla laskin kuulan hetkeksi maahan ja päätin sitten, että periksi en anna ja jumppasin sen 10x ei millään tasa- vaan ihan höyrytahdilla.

Kädet ei ole auki. Jipii!
Käyttelin eilen raspia niihin pahimpiin kohtiin ja mä uskon, että siitä oli apua. Muutenhan nuo muhkurat ois taas repeemässä irti jo.

Ja mikä oudointa: mun tuli hiki, myös käsiin. Saattaa kyllä johtua tosta auringonpaisteestakin.
Olen vähän harkinnut, josko kävisin hakemassa hiekkapaperia ja käsittelisin viimein nuo kahvat.

2 kommenttia:

  1. Mulla on näistä käsienhikoamisista ja rakkuloista tullu mieleen, että eikö kuulaillessa voi käyttää hanskoja? Niinku salilla? Mä en ainakaan suostu salilla tekeen niillä täysmetallisilla vapailla painoilla mitään ilman hanskoja, sen tuntee heti käsissä :/

    VastaaPoista
  2. Hanskoilla ei oikein saa tuntumaa kuulaan ja sen pitäis liikkua (pyöriä) kädessä aika vapaasti. Plus sen lisäksi mulla on jo valmiiksi niin lyhyet sormet, että jos tohon väliin laitetaan vielä hanska, niin mä en saa kuulasta enää kiinni lainkaan.

    Mutta hanskojen käyttöä ei siis kukaan nostaja ainakaan suosittele, toki niitä talvella käyttävät useimmat ulkona treenatessa... sattuneesta syystä.

    Noihin hiertymiin tottuu kyllä vaikka onhan ne välillä aika kipeitä. Ja rumia. :D

    VastaaPoista

Terve ja tervetuloa kertomaan mielipiteesi!
Pidetään kommentit asiallisina, eikö.