keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

Oivalluksia osa 1

Eiliseen treeniin palatakseni, tajusin siis oikein kunnolla eilen vasta jalkatyöskentelyn merkityksen, tai siis sen, mikä ero on "työnnöllä" ja työnnöllä. Pyykkösen Kallen kommentti "tyyppi vauhtipunnertaa 89" tästä videosta tais olla se, mikä avasi silmät. Että kiitos vaan Kalle!

Siinä vaiheessa siis kun en ois enää oikein jaksanut työntää, tajusin viedä kehon kunnolla alle ja työnsin jaloilla sen onnettoman niiauksen sijaan. Sain sit sarjat täyteen, vaikka ojentajissa pakotti kuinka.

2 kommenttia:

  1. Minulla jotenkin jalat tekee hyvin töitä työnnössä, mutta tempaus taas... Tekniikka huhuu, missä sä oot! Siis juuri jalkojen osalta.

    VastaaPoista
  2. No, mulla se iskee varmaan seuraavaksi :D Toistaiseksi on muuten mennyt ihan hyvin tempaamiset, mitä nyt toi uusin mankkujuttu...

    Nyt kun oon ruvennut tekemään pidempiä treenejä niin loppupuolella alkaa oleen sen verran puhki että on pakko tehdä paremmalla tekniikalla jos meinaa selviytyä. Pitää siis lähinnä pitää ajatus siinä mitä tekee, keskittyä. Mä en ole kovin hyvä siinä...

    VastaaPoista

Terve ja tervetuloa kertomaan mielipiteesi!
Pidetään kommentit asiallisina, eikö.