Etkö sä tiedä kuka mä oon?

Lue tämä niin tiedät:

Olen Eveliina, nelikymppinen lähiörouva Espoosta. Konttorihommissa. Tykkään kengistä, matkustelusta ja sen sellaisesta.

Tämä blogi sai alkunsa siinä vaiheessa, kun en kesän jäljiltä mahtunut mihinkään vaatteisiini. Asiantilan julkinen tunnustaminen on näppärä konsti saada muutosta aikaan, joten hyvästelin ne kilot siinä syksyn mittaan.

Sitten kävi ilmi, että vanhalla rakkaalla harrastuksellani, rautapallojen heiluttelulla, on toinenkin ulottuvuus: sitä voi nostaa.
Löytyi laji jossa tulee hiki ja puuskuttaa ja kädet repeilee. Ja tuli myös uuden tunnustuksen aika:
Aion osallistua urheilukisoihin, enkä enempää tai vähempää kuin Suomen mestaruudesta. Nelikymppinen Akka! Ihan Hullua!

Ja jotta mun ei tarvitsisi suosiolla kisata vaikkapa sijoista 8-12 palkkasin valmentajan. Kukka siis toimittaa mulle tekemistä aanelosen kerrallaan ja hommaa tviikataan palautteiden mukaan asteikolla ihan strömsö - voi että mä oon Huono! Että jos ei ole helppoa mullakaan (ei ole!), ei ole hänelläkään. Otetaan nyt vaikka esimerkiksi se, miten määritellään "taso" joka vaihtelee kolmesti viikossa...

Näillä siis mennään, turpa kohti tuulta ja tavoitteet kirkkaina mielessä!
Koita pysyä kyydissä!

Tässä vielä vastaus kysymykseen miksi treenaan GS:aa:
"puntinvääntö ei ole jaksanut innostaa enää hetkeen niin että ois ikinä päässyt niihin tuloksiin joihin ois halunnut. Tämä GS vastaa mun käsitystä laiskalle ihmiselle täydellisesti sopivasta lajista ja vaikutukset on juurikin niitä mitä mä olen treeniltä aina hakenut. Selkeesti yksinkertaiselle ihmiselle sopii yksinkertaiset jutut."