keskiviikko 8. syyskuuta 2010

17. päivä

Ruokapöydässä ei mitään uutta, jospa tästä etiäppäin kirjaa ylös vaan varsinaiset poikkeamat noista perusannoksista. Tänään on vatsa ollut jostain syystä vähän kipeenä pitkin päivää, kokeilen vedenjuontia siihen. Muutenhan vatsa toimii mulla ihan normaalisti sen kerran päivässä kuten tähänkin saakka (jos se nyt jotakuta kiinnostaa...).

Lisäravinteistani en ole tainnut mitään mainita vielä, mutta syön aamuisin Solgarin sinkkitabun ja magnesium-tabun sekä tällä hetkellä myös 1000 mg C-vitamiinia (tosin olen vaihtamassa sitä hapankaaliin). Lisäksi syön Life Extension D-vitamiinia 5000 iU maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin ja nyt mulla on kokeilussa Tolosen Ubikinon 50 mg joita nappeja nappailen 2 kpl. Koska olen syönyt kalaa melkein joka päivä, se öljy saa nyt olla.

Taisin mainita suunnitelmissani jotain 5+2 -rytmistä, mutta se ei ole toteutunut vaan tuntuu siltä, että syön nyt niitä rehuja sen 2x viikossa ja muuten menen ilman. Älytöntä, juu. Tosin sitä Ceetä lukuunottamatta käytännössä kaiken muun tarvittavan saa kyllä myös kananmunista ja niitähän kuluu ainakin se pari päivässä.

Tämän aamun vaakalukema oli jälleen riemastuttava, ensimmäinen etappi on nimittäin enää 200 gramman päässä...

Tänään on treeneistä vapaa ilta jonka aion käyttää lueskelemalla tätä:


Lauantaina menenkin sitten kuuntelemaan mitä naisella on sanottavaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Terve ja tervetuloa kertomaan mielipiteesi!
Pidetään kommentit asiallisina, eikö.