perjantai 17. syyskuuta 2010

25. ja 26. päivä

25. päivä, torstai:
ei urheilua, söin seminaarin salaattipöydässä (lohta, vuohenjuustoa, pieni pala leipää voilla, 2 suklaakonvehtia) ja illalla nautin vielä minilasin punkkua.

26. päivä perjantai:
ei liikuntaa tänäänkään, huomenna yritän kotijumpata ja sunnuntaina varmaankin lenkitän koiraa ja syömiset on mitä sattuu. Lähden nimittäin taas sukuloimaan.

Viikonloppuja!

3 kommenttia:

 1. Hei mä nyt vasta löysin tänne.

  Sanon nyt kuitenkin, vaikken oikeasti mistään mitään tiedäkään ja tiedän että olet joskus treenannut ihan tosissasi, että herranjumala sä syöt ihan liian vähän noiden ruokapäiväkirjojen mukaan!!! Jos tarkoitus on laihtua niin sitä saattaa tapahtua kun lihaset surkastuu noilla rasva ja energiamäärillä mitä saat päivässä, mutta vaikka kuinka treenaa niin vahvistumista tai läskin korvautumista lihaksilla ei voi tapahtua jos saa jonkun 500 kaloria päivässä!!!

  Vai olenko mä ihan väärässä?? Mä olen ihan kauhuissani täällä. :)

  VastaaPoista
 2. En mä ihan niin vähän syö, kyllä mä energiaa saan reilummin vaikka nuo linnun annoksilta näyttääkin. Mulla on niin selkäytimessä kaikki ravintosisällöt ettei mun tarvi niitä erikseen laskeskella, osaan vetää arvioita aika hyvin. Mulla taitaa kalorimäärä liikkua viikolla siinä 1200-1500 määrissä (koska mun ruuassahan on edelleen rasvaa, vaikka vähemmän kuin viime vuosina), viikonloppuna yli. Idea on kyllä ottaa se lisäenergia tuolta omasta kankusta ja se mitä ilmeisimmin tuntuu lähtevänkin ihan hyvin liikkeelle sieltä. Voimatasoissa ei ainakaan ole mitään pudotusta eikä yleisessä jaksamisessakaan ja lisäksi mittanauha näyttää kutistumista ihan oikeissa paikoissa.

  Että ei tarvi olla kamalan huolissaan!

  VastaaPoista
 3. No hyvä! :) Tsemppiä siis haasteeseen. Mä taidan keskittyä nyt oman kankkuni levittämiseen ja otan iltateen kanssa pari keksiä. :)

  VastaaPoista

Terve ja tervetuloa kertomaan mielipiteesi!
Pidetään kommentit asiallisina, eikö.