tiistai 7. syyskuuta 2010

16. päivä

Ateriat kuten niin monena päivänä ennenkin,
7:00 puuro, johon nykyisin laitan reippaasti kumariinitonta kanelia joukkoon, kalkkunaa, kahvia, töissä päivän aikana jugurtti ja mantelit sekä keittomuna, kalaa (nieriää) ja kahvia.
Treenin päälle klo 17:15 palari jossa puolet suklaa-dietmixiä ja puolet hera80:a. Aivan TOLKUTTOMAN makeeta,YÖK! Kuinka kukaan saa sitä dietmixiä sellaisenaan alas????
Ai niin, enhän mä ole syönyt karkkiakaan vuosikausiin. Ehkä se sen takia on niin kammottavaa. Ja se aspartaamin maku tulee sieltä Niin läpi. No, en mä voi sitä pussia poiskaan heittää.
19:00 3 polar- ja kalkkunasiivua, maksamakkaraa, suolakurkkua

Treeninä siis 2. päivän setti, samoilla painoillakin mentiin, paitsi että penkin tein 10 kg kuulalla lattialla ja vain 10 toistoa.

Parhaillaan tätä kirjoittaessa taistelen itseni kanssa siitä, lähtisinkö lenkille vai en. Puoliso tarvis paahtoleipää, joten sikäli mulla ois oikein asiaa tohon lähikauppaan. Sinne kävelee eestaas vajaat puoli tuntia. Jos vielä menee sihen suuntaan kiertotietä niin kyllähän siitä lenkin sais aikaan.

Taidan pistää verkkarit jalkaan! (edit: ja menin kanssa, yhteensä tunnin reissu reipasta kävelyä, maisemakuvausta ja pistäytyminen Valtsussa).


PS. Aamulla oli paino tullut taas humpsahtamalla alaspäin viikonlopulta. Happy!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Terve ja tervetuloa kertomaan mielipiteesi!
Pidetään kommentit asiallisina, eikö.