torstai 9. syyskuuta 2010

18. päivä

Tänään tuli treenattua ihan kivasti, kävin ensin tekemässä puolen tunnin punttitreenit (1-ohjelma) ja siihen päälle kolmen vartin spinnin. Nyt jaksoin polkeakin tosi hyvin (vaikka työkaverin mukaa syön linnun annoksia -ja siitäkin oli aikaa jo kolmisen tuntia). Sen sijaan ylätalja oli jotenkin kamalan raskas. Muut liikkeet vedin kyllä ihan hyvin loppuun, ristitaljaan pistin lisää painojakin (15 kg). Kädet oli ehkä vähän löysät myös, mutta painoista ei tarvinnut silti tinkiä. Mä teen noita haboja ja ojentajia siinä samassa ristitaljahärvelissä ja siinä tulee seuraavaksi lieviä haasteita painojen lisäämisen kanssa, nimittäin 25 kg jälkeen pakassa seuraavana on 30 kg (kahteenviiteen saakka menevät 2,5 kg välein). No, tulee sitten varmaan ensin tehtyä lyhyempää sarjaa...
 
Treenin päälle vedin palarin vain puolesta desistä sitä jauhesekoitusta. Kun laitoin shakerin (sellainen pienempi) täyteen vettä ja ravistin iät ja ajat se sekosi ihan hyvin ja meni huomattavasti helpommin alas kuin edellisellä kerralla.

Äsken tein ihan normaalikokoisen annoksen salaattia, johon paistoin sisäfileen paloja (niitä päitä, joista ei saa kunnon pihvejä) ja herkkusieniä. Siitä tuli melkeinpä ähky.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Terve ja tervetuloa kertomaan mielipiteesi!
Pidetään kommentit asiallisina, eikö.